Kätilön palvelut

Raskaus

Raskausaikana voit tulla luokseni synnytysvalmennukseen joko yksin tai ryhmään. Synnytyspelot ja huono edellinen synnytyskokemus on hyvä selvittää hyvissä ajoin.Yhtä tärkeää on löytää omat voimavarat ja synnyttämisen ilo.

Synnytys

Avautumisvaiheessa voin olla luonasi kuuntelemassa vauvan sydänääniä ja auttamassa sinua olemaan mahdollisimman pitkään kotona.

Takataskussani on roppakaupalla alkuvaiheen rentoutus- ja kivunlievitysmenetelmiä. Pakettiin kuuluu myös puhelinneuvonta.

Kotisynnytys

Suomessakin on mahdollista synnyttää kotona. Minä ja tiimini avustamme pääkaupunkiseudulla uudelleensynnyttäjien kotisynnytyksissä. 

Tarjoan kotisynnytyspakettia, jonka tausta kumpuaa tärkeimmistä kätilötyön teemoista: rakkaudesta ja kanssakulkijuudesta.

Anu, äiti ja vauva

Synnytyksen jälkeen

Polikliinisesti tai varhain kotiutuneille perheille voin tarjota äidin ja vastasyntyneen voinnin tarkkailua ja tutkimista (onko kohtu supistunut, onko vauvalla kaikki hyvin) sekä imetysneuvontaa.

Imetyksen karikkokohtiin tarjoan rakkautta, tukea, apua ja neuvoja.

Kätilökeskustelu

Jos jokin jäi kaihertamaan synnytyksen jälkeen, voit tulla kätilökeskusteluun. Puramme yhdessä tarinaasi ja pohdimme mitä ja miksi tapahtui.

Lisätietoja